Move successful!

John

Founder
Staff member
Joined
Feb 6, 2001
Messages
7,979
Reaction score
80
Points
48
Age
43
Location
USA
Country
Ireland
Display Name
John Clare
If you're reading this then you're seeing the new server. The move appears to have been successful. I encountered some hiccups along the way but I think everything is alright now. If problems crop up, please notify me by responding to this thread! Thank you.
 

Jennewt

Administrator
Staff member
Joined
May 27, 2005
Messages
12,407
Reaction score
75
Points
48
Location
USA
Country
United States
So far, it does seem noticeably faster! Thank you!
 

Mark

Administrator
Staff member
Joined
Oct 14, 2004
Messages
3,259
Reaction score
50
Points
48
Location
Bristol
Country
United Kingdom
Great work John! The forum is running at intergalactic speed compared to before. Now, if you could just remove that crappy chat app we'll be back to normal. :)
 

KingCam

New member
Joined
Feb 22, 2012
Messages
191
Reaction score
9
Points
0
Location
NW Missouri
Country
United States
Display Name
Cam
Thanks John, the forum is much faster. A moment ago I experienced this:



It went away after a couple of refreshes. Other than that one instance, I haven't noticed any problems whatsoever :)
 

KingCam

New member
Joined
Feb 22, 2012
Messages
191
Reaction score
9
Points
0
Location
NW Missouri
Country
United States
Display Name
Cam
On second thought, I think I'm just having internet issues. I'm having various load issues on every other website at the moment, as well.

False alarm!! :p XD
 

Jan

Site Contributor
Joined
Mar 3, 2006
Messages
1,626
Reaction score
33
Points
0
Location
Philadelphia, PA
Country
United States
Interesting, I was unable all morning to log in...logged in fine about 20 minutes ago. Does appear to be much faster. Thanks much John for all your efforts!
 

smily sam

New member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
443
Reaction score
9
Points
0
Age
21
Location
Bristol
Country
England
Display Name
Sam
Hi John,
I have been experiencing a few problems, sometimes when I go to another part of the forum it comes up with "No data received
Unable to load the web page because the server sent no data.
Here are some suggestions:
Reload this web page later.
Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data."

Apart from that the move has been successful.
Sam:happy:
 

John

Founder
Staff member
Joined
Feb 6, 2001
Messages
7,979
Reaction score
80
Points
48
Age
43
Location
USA
Country
Ireland
Display Name
John Clare
There is a problem with he server that is causing it to do that error you're encountering, every now and then. I've been dealing with the provider all day and I hope they fix it soon. Sorry for the inconvenience.
 

smily sam

New member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
443
Reaction score
9
Points
0
Age
21
Location
Bristol
Country
England
Display Name
Sam
I have also noticed that forums and threads don't load properly so you can't see parts of forums and threads and posts are missing.
 

John

Founder
Staff member
Joined
Feb 6, 2001
Messages
7,979
Reaction score
80
Points
48
Age
43
Location
USA
Country
Ireland
Display Name
John Clare
We have put in a temporary fix for the stop loading issue. If you still have this problem then post here and let me know.
 

kay

New member
Joined
Jan 31, 2011
Messages
124
Reaction score
6
Points
0
Location
Toronto
Country
Canada
Display Name
The Newtiest Girl
I have noticed that before, I was only to click on a users name, for instance if they posted a comment or reply in a thread, a drop down list would appear that would say "view profile, send pm" and numerous others. Now, it wont even let me click the persons name and go to their profile. The only way to go right to a persons profile is if they have a avatar and I click that.

Anyone else notice this?
 

John

Founder
Staff member
Joined
Feb 6, 2001
Messages
7,979
Reaction score
80
Points
48
Age
43
Location
USA
Country
Ireland
Display Name
John Clare
I'm not having that problem. Anyone else?
 

smily sam

New member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
443
Reaction score
9
Points
0
Age
21
Location
Bristol
Country
England
Display Name
Sam
I have had the problem of when I click on a forum sometimes it comes up with
"Not Found

The requested URL /forum/f1173-advanced-newt-salamander-topics/f1159-fieldwork-fieldherping/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
 

kay

New member
Joined
Jan 31, 2011
Messages
124
Reaction score
6
Points
0
Location
Toronto
Country
Canada
Display Name
The Newtiest Girl
Really? Very confusing then. As an example, if I click on both Sam and smily sam, nothing happens. I use to be able to click the name and get to their public profile.

Now nothing happens. If smily sam had a avatar under the name however, I would be able to click the picture and go directly to the profile.
 

John

Founder
Staff member
Joined
Feb 6, 2001
Messages
7,979
Reaction score
80
Points
48
Age
43
Location
USA
Country
Ireland
Display Name
John Clare
Try clearing your cookies. If that doesn't do anything, I would suggest another browser. You're the only one who has reported this problem, ever, that I know of.
 

kay

New member
Joined
Jan 31, 2011
Messages
124
Reaction score
6
Points
0
Location
Toronto
Country
Canada
Display Name
The Newtiest Girl
Thank, I did what you said and it works now. I'm not very tech-savy.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • faebugz:
    To raise GH, add calcium carbonate (or tums). What has you doing this?
    +1
    Unlike
  • Slash-GNR:
    Thank you! My tap water is naturally low in GH and KH, and I need to raise it... but I don't want to raise the pH, which is perfect, with coral.
    +1
    Unlike
  • EaglesFan78:
    anyone have firebelly newts forsale message me !!!!!
    +1
    Unlike
  • ShawnJPN:
    Lol
    +1
    Unlike
  • Unlike
  • Isoldelopez:
    Hey all I’m looking for some help.
    +1
    Unlike
  • Isoldelopez:
    How do I create a thread?
    +1
    Unlike
  • Binditheaxolotl:
    LYes? It might be easier if u posted a thread
    +1
    Unlike
  • Isoldelopez:
    Yes, how can I do this? Is it by creating a room? Thank you for your help
    +1
    Unlike
  • Mark.H:
    Hey guys, I suppose this is a foolish question, but will my long-toed salamanders over-eat resulting in obesity?
    +1
    Unlike
  • Kwags:
    what are thoughts on using crushed coral or tufa rocks for resining the ph level in my tank? I have the seachem ph alert and it’s reading 5.4
    +1
    Unlike
  • Chat Bot:
    meowzilla has left the room.
    +1
    Unlike
  • Delaney:
    Hi, I really need some advice about cloudy water in my axlotl tank!
    +2
    Unlike
  • AnimeDan:
    Hi Delaney. Can you be more specific? There are lots of reasons for cloudy water, such as substrate getting kicked up, water hardness, etc. if you don’t have hard water and it doesn’t settle then I’d do a water change and see if that helps.
    +1
    Unlike
  • Caramello:
    Hey guys... Hope you all keeping well... I have 4 fire belly newts and one looks very bloated... I have seperate him and moved him to his own enclosure so he can get better hopefully but I don't have a filter in this specific enclosure. Please can you guys advise if I need to get him one or whether I can leave it? I have read a lot of articles that say they prefer still water and I can change his water frequently keeping it clean. Please advise 😊
    +1
    Unlike
    Caramello: Hey guys... Hope you all keeping well... I have 4 fire belly newts and one looks very bloated... +1
    Top